Wednesday, November 23, 2016

Järjekordne tähistamine: Uus Kahene!

Nüüd siis on lõppude lõpuks ka Ühesest saanud Kahene ja peod meie peres aina jätkuvad! Ja ma ei ole veel tegelikult väsinud! Hoopis õhinas! Sest tulemas on veel kolme õe pipipidu, mis tõotab tulla üks korralik möll ja rõõm!

Kahene sai oma päeval oma elu esimese põhimõtteliselt teadliku (sest noh, tegelikult ta võibolla siiski ei mäleta seda hiljem) aardejahi ja läbis selle täitsa edukalt! Muidugi oli tal mitu abilist, kes kohati isegi liiga entusiastlikult tema aardeid jahtisid ja neile tuli paar korda meelde tuletada, kelle sünnipäev on. Aga lõpupoole hakkas ta juba aru saama, mis värk nende kaartidega ja kingitustega on. Ja kui pakist tulid välja kommid, siis oli tunda, et tema usaldus protsessi vastu oli saavutatud. Ta oli müüdud laps (ei kõla sama hästi kui "müüdud mees", vist?).

Vihjekaardid

Mõttetöö

Abijõud

Ja õhtul oli meil siin pidu sugulastega ja kõik oli väga meeleolukas ja tore! Ainult, et seda traditsioonilist päeva emaga pole ta saanud veel lunastada, kuna ta siin möödunud nädalal selline kergelt palavikus oli ja väikest köha ilmutas ja mina nädalavahetusel üldse joogaõpetajaks õppisin. Nii et see lükkub tõenäoliselt järgmisse nädalasse, aga see tuleb! Ja ma tahaksin väga teda ujuma ja sööma viia ja muidugi raamatut valima!

Ema, võluv Kahene ja sünnipäevaeelne aasta pildis

Seni aga elame oma pipipeo ootuses, valmistame kaunistusi ja triigime kleite ja käime poes patside jaoks traati ostmas. Ja paneme tähele, et jõulud pressivad juba uksest ja aknast sisse, nii et ega siin pole mingit puhkust - kohevarsti hakkavad päkapikud käima ja peale pipisid tuleb hakata lumehelbeid ja põtru lõikuma!

Pipi- ja hobuselõikumine



No comments:

Post a Comment